• + 357 25 729875

 

"Από το 1966 έως σήμερα, το όνομα PARPIS, έχει πετύχει να γίνει συνώνυμο της ποιότητας, της καινοτομίας και της ξεχωριστής γεύσης των προϊόντων που εμπορεύεται."

Ο Μιχαλάκης Παρπής μαζί με την γυναίκα του Σοφία Παρπή, το 1966, έκαναν τα πρώτα τους βήματα, ενοικιάζοντας μια μικρή αποθήκη στη Μέσα Γειτονιά, στη Λεμεσό από όπου άρχισαν την διανομή και στην συνέχεια την εισαγωγή διαφόρων ειδών ζαχαρωτών, όπως γκοφρέτες και candy bars, πρώτες ύλες ειδών ζαχαροπλαστικής, καραμέλες, σοκολάτες, αλλαντικά, σνακς, κ.ά..

Στην πορεία, ως πρωταγωνιστές πλέον στην κυπριακή αγορά εισήλθαν το 1991 και στην διανομή προϊόντων από το χαρούπι και κυπριακών παραδοσιακών προϊόντων, καλύπτοντας τόσο την εγχώρια όσο και την τουριστική αγορά του τόπου.

Το 1991, η εταιρεία είχε οργανώσει το δικό της δίκτυο πωλήσεων, την διανομή και την εξυπηρέτηση των πελατών της με δικά της αυτοκίνητα ώστε να καλύπτει το σύνολο της κυπριακής αγοράς. Επίσης η εξαγωγική της δραστηριότητα αναπτύσσεται σταθερά με στόχο κυρίως τις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης και του Αραβικού Κόσμου, και παράλληλα αναπτύσσεται σταθερά η εισαγωγική της δραστηριότητα κυρίως από χώρες όπως η Ελλάδα, η Ιταλία, Ισπανία, Αμερική και την Κίνα.

Σήμερα η Parpis Trading έχει 15 άτομα προσωπικό, 4 μεγάλα αυτοκίνητα τύπου
Van και 3 μικρά τύπου Τransit, καλύπτοντας όλη την ελεύθερη αγορά της Κύπρου καθώς και την τουριστική και ορεινή περιοχή. Η εταιρεία διατηρεί τους δικούς της αποθηκευτικούς χώρους στις κατάλληλες θερμοκρασίες για τη φύλαξη των εισαγόμενων προϊόντων της.